Finalna konferencija „Trezor bh. inovacija“

Centar za promociju civilnog društva 30. juna 2021 . godine organizuje finalnu konferenciju „Trezor bh. inovacija“, a za sve posjetioce/teljke konferencije pripremili smo vrijedne nagrade

WOW! Ne možemo vjerovati da je prošla godina otkako smo pokrenuli projekat „Trezor bh. inovacija“. Centar za promociju civilnog društva je prvi put pokrenuo jedan ovakav projekat, a iza nas je puno rada i truda. Ponosni smo što smo na ovom putu ostvarili izvrsne saradnje kojima ćemo nastaviti da gradimo inovativnu Bosnu i Hercegovinu.

Šta smo to uradili?

Nova web platforma je tu, edukacije o patentiranju su dostupne na jedan klik, a uspjeli smo i da podržimo izvrsne inovatore i inovatorice iz Bosne i Hercegovine i njihove ideje/inovacije/patente. Uvjereni smo da ćete njihova imena čuti u budućnosti i da će njihove inovacije doživjeti komercijalizaciju. Ponosit ćemo se uspješnim patentima iz BiH.

Da, i ti možeš postati inovator/ica?

U svima nama se kriju ideje koje su vrijedne i koje bi mogle promijeniti svijet, ili makar njegov dio, na bolje. Možda već imate neke skice, crteže ili prototip koji ste napravili u svojoj maloj sobi ili garaži, ali se ne usuđujete da ih pokrenete. Činjenica je jedna, ne morate biti genijalac da bi bili inovator/ica. Naprotiv, samo 2% inovacija ikad kreiranih su pionirske inovacije, dok su 75% inovacija zapravo mala unaprjeđenja već postojećih. Pogledajte inovaciju Amazon-a zvanu „One click patent“ i uvjerite se.

Šta smo to još spremili za sve inovatore i inovatorice iz Bosne i Hercegovine?

Centar za promociju civilnog društva organizuje finalnu konferenciju projekta „Trezor bh. inovacija“ 30. juna 2021. godine.

Pored vrsnih govornika/ca koji će nam govoriti o značaju intelektualnog vlasništva i inovacija, prilika koje se nude za inovatore/ice i takmičenja u najboljem vlogu o inovaciji, za sve posjetioce/teljke naše konferencije smo pripremili poklon iznenađenja.

Ukupno ćemo dodijeliti 30 nagrada za naše posjetioce/teljke, a dobitnike/ce ćemo objaviti navečer u 21:00h.

Svoju registraciju možete popuniti OVDJE.

Agendu možete preuzeti OVDJE.

Požurite sa svojim prijavama.

Svi mali neuspjesi, trivijalnosti i ne baš riješene misterije omogućuju uspjeh. Ovako izgleda inovacija. It’s messy, and it’s awesome.

Čekamo Vas!