AGRO ARCA 2021.

U organizaciji Udruge inovatora Hrvatske i Grada Preloga (Županija Međimurje), održat će se 12. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji, poljoprivrednoj mehanizaciji i ekologiji AGRO ARCA 2021 u Gradu Prelogu od 02. do 04. srpnja 2021. godine.

U skladu sa epidemiološkim mjerama, na prostoru sportsko rekreativnog centra DG-SPORT u Prelogu predstavit će se značajan broj inovacija koje su rezultat stvaralaštva pojedinaca, timova u tvrtkama, akademske zajednice, mladih iz obrazovnog sustava, i drugih struktura društva.

Iz godine u godinu kroz AGRO ARCU posebnu pozornost posvećujemo inovacijama u poljoprivredi, iz razloga što one pridonose unaprjeđenju konkurentnosti proizvodnje i prerade poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda i okolišno prihvatljivoj i energetski učinkovitoj poljoprivrednoj djelatnosti.

Osim inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji predstavit će se i lokalna obiteljska i poljoprivredna gospodarstva iz Međimurja i okolice sa svojim proizvodima.

Ukoliko želite da predstavite svoju inovaciju na ovom takmičenju, prijavite se do 31.05.2021. godine na e-mail aibih1@bih.net.ba